Extended Network Banners

Khamis, 10 September 2009

hoyeh,i~

kekasihku tertinggal di jakarta.~ONCE..
oups,di malaysia lah..salah lak..soey lor..
ehe..hoyeh2,ku dpt coklat dari jakarta..
bes taw coklat nip..ehe.. terase
cam na mkn coklat jep lagi skrg..
na story
sal kad raye lak..
memandangkan demam raye da kian
hangat di UMP ni,
ku na post sal sumting yang
berkaitan dengan kad raye..

ehe..petang tadi after pulang dari kelas, kitorang p la usha2 kad raye kat bazar.. uhu..comei2,cun2 encem2 kad raye yg dijual tup taw.. harge pom bertatutan..leh tahan lah.. urm,kad raye oh kad raye... urm,terase cam na beli jep kad raye..hoho.. tapi kan..if buat senirik lagi terase mcm bermakne.. urm,tp na bg ke x eh.. ade kad raye besar kecik sederhana.. aku de snap satu kad raye ni.ehe..cam menarik jep taw huhu..tapi tu la,ku de suh sorg ni beli,tapi die xnak..hwah3..
comelkan..sweet jep..xtaw la sape yg
bakal dapat kad raye ni..kuikui..
urm..tapi kan aku ag tertarik dgn kad raye
yang kaler pink ni..uhu..siyes kaler die sweet..
tapi ayt die dalam kad tu memg lentok perabis lah..uhu..

walaupom zaman da serbe canggih skrg..
tapi kad raye lagi bermakne taw dari pesanan sms
dan kiriman melalui email..
urm,tapi if kite wat kad raye buatan sendiri lagi
bermakne asenye kan..ehe..
selamat berpuasa yep!
takecare always des~
smile always even u upsad~
dont care about what people say..
just think for ur life n future jep k...
k,gudday always for u~

2 ulasan:

are_in berkata...

wex..
kt kedai ner ko survey kad raye nih..
ak nk g terjah...
ak nk p borong tuk org tersyg...
hihihi

butterfly berkata...

wex,ni ms kat bazar ump la...
ms nie ku p usha after ku abes kelas lor..uhu..ku teman cyla beli kad raye utk ehem2... ekeke..
ku pom usha sekalik la kad raye...

jomm santai2 dengar lagu~